Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Klæde sig selv af eller hvordan?

Altså når man nu for første gang

skal være sammen med en,

klæder man sig så selv af foran ens partner?

Eller gør man det under dynen?

Eller er det almindeligt at partner klæder en af?

Jeg er meget i tvivl?

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Jeg synes det kan forskelligt fra gang til gang, også ang. hvilket forhold man har til personen. Jeg har både prøvet at klæde mig af lige foran en dreng for det føltes rigtigt og frækt i den situation. Jeg har også prøvet at en dreng hjælper mig med at klæde mig af. Det er altså ret frækt når en dreng trækker underbukserne af en. Men har man stramme jeans på må man hellere selv tage dem af – det kan drenge ikke finde ud af, tihi! Nu går jeg ikke selv med bh men kun top, men jeg har hørt fra piger der bruger bh at den kan drenge da overhodet ikke finde ud af at ta af!

  • hende der svarer på spørgsmål, Pige, 15 år

Hej tak for dit svar super glad det har virket op til flere gange nu: TAK

  • Hende der havde brug for hjælp, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat