Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kedelig onani

Hej
Jeg er en pige på 14 år og jeg er begyndt at onanere. Jeg har “sex” op af en bamse, men føler det er begyndt at blive kedeligt. Så ville høre om i har nogle ideer og det skal lige siges jeg har ikke lyst til at stikke noget op i mig

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Jeg trykker lidt på skeden uden at stikke noget op

  • Malle, Pige, 21 år

Tænk på de ting, der tænder dig. Og kør løs! Brug fingerene, stolekant, som tygger fra side til side af underlivet. Alt. Prøv med alt der falder dig ind!
Hvis det ikke er nok, kan du ogs prøve med lidt porno imens, det kan gøre en lidt mere liderlig/tændt 😉

Fra Pigen som også har det sådan tit.

  • Pigen som kender det “problem”, Pige, 13 år

Jeg har også oplevet det samme.
Du kan fx. Bruge et form for skaft og vikle en klud om (af hygiejniske årsager) og gnide den op og ned af skeden. Det er en rigtig rar følelse

  • Mee, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat