Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

kan jeg?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 12.
Jeg kan godt forstår du er i tvivl om hvad der er sket og hvad du skal gøre, så jeg vil prøve og hjælpe dig.
I 11-15 års alderen sker der mange ting og der køre meget rundt i hovedet på en. Jeg syndes du skal prøve og skrive eller ringe til hende du var sammen med, for at høre hvad hun syndes om det der er sket imellem jer🙂 hvis du syndes det var ret så syndes jeg ikke der er nogen grund til at være i tvivl. Måske skal du snakke med en du er tæt ved og stoler på. Jeg er ogås sikker på din mor vil hjælpe dig. Selvom det kan være en svær og Akawet anslås er det vigtigt at få snakket om det.

Held og Lykke😉

  • Pigen der elsker og hjælpe, Pige, 13 år

Jeg vil ikke mene det var tidligt. Jeg har selv haft oplevelsen, jeg var godt nok 13 men tror enlig godt det ku være sket da jeg var 12. Det skete enlig på samme måde som du skriver. skulle sove ved en veninde og vi kyssede lidt for sjov og så krammede vi lidt og “slåssede” lidt for sjov og pludselig lå hun ovenpå mig og natbukserne gled ned og vi gned os mod hinanden og pludslig fik jeg det vildt dejligt og hun gjorde senere. Vi omfavnede hinanden og så fandt vi enlig først ud af vi faktisk havde gjort “det” for første gang. Det var faktisk en dejlig tryg måde at komme igang på og vi fik snakket om det og var glade begge to. Vi har ikke fortrudt. Så jeg synes bare du skal få snakket ud med din veninde og være glad for oplevelsen. Jeg synes det er trygt og rart med en veninde første gang.

  • Kylie, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat