Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan jeg lide onani?

Jeg er en 13 årig pige

som har onaneret siden jeg var 12.

Jeg gør det hele tiden osv.

Men jeg synes kun at det føles godt i starten af “hullet”,

hvis jeg tager fingeren længere ind

kan jeg næsten ikke mærke den,

og imens undrer jeg om det er normalt?

Det er virkelig irriterende

hvis jeg ikke kommer til at kunne lide sexs

eller finger af andre.

Eller mig selv.

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Det er helt almindeligt. Oppe i toppen af revnen sidder klitten (clitoris). Det er den der er følsom og som det er rart at gnubbe (eller blive gnubbet på) til man kommer. Jeg kan heller ikke komme ved at stikke en finger i skeden. Det er meget rart men jeg kan ikke komme af det. Ved ikke om det er anderledes når man engang skal have en pik derop. Har læst man har noget der hedder et g-punkt oppe i hullet men har nu aldrig fundet det. Tænker at man når man skal til og have sex at man så må håbe at pikken glider mod ens klit også så man kan komme. Men tænker også at det må være hygligt at have en dreng oppe i sig, også selv om man ikke lige kommer af det. Så kan man måske komme bagefter ved at få gnubbet klitten.

  • ingen navn i dag, Pige, 14 år

Jeg har på samme måde. Har prøvet med finger et par gange, det virker bare ikke loge så godt. Tror fet er anderledes med sex men idk

  • E, Pige, 13 år

Jeg har prøvet sexlegetøj og få ramt det punkt der kaldes g-punkt. Det kom jeg af? Men at blive rørt ved klitoris er altså det der giver orgasmen helt.

Ik vær bekymret sex er noget helt andet når man prøver det.. Første gang er aldrig god:/

Held og Lykke! Du skal ik bekymre dig:)

  • Anonym, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat