Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kæreste presser på

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 17 år.

Mega sejt at du skriver herind, jeg har stået i den samme situation.

Selvom han ikke fysisk tager fat i dig og tvinger dig til samleje så er det stadig ikke okej og virkelig ubehageligt når han presser på med ord og jokes.

Jeg synes at du så hurtigt som muligt skal tale med ham og fortælle at det ikke er rart og også grænseoverskridende at han fortsætter med at tale om sin lyst efter at du har sagt nej.

Det er sygt vigtigt at han respekterer at du ikke har lige så meget lyst til sex som ham. Du skal fortsætte med at sige nej når du ikke har lyst.

Hvis han ikke respekterer det efter snakken synes jeg at du skal tænke på om i har en fremtid sammen.

Tag snakken med ham!

  • Har stået i samme situation, Pige, 17 år

Hej pige 17 år

Du skal ikke gøre noget for hans skyld!
Hvis du ikke har lyst skal han acceptere det. Hvis han ikke acceptere og forstår hvad du siger og hvordan du har det er han måske ikke den rette. Snak med ham og være tydelig så han forstår dig helt præcist.

Håber det løser sig<3

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat