Brev

Kæreste forlanger vibrator

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey dude.
Jeg er bange for, at pigerne ovenfor har helt ret, hun lyder slet ikke som den rette for dig, hende der. Sex betyder bare så meget i et forhold (det gør det i hvert fald for mig) og de gange, en kæreste og jeg er gået fra hinanden har det været fordi, vi ikke kunne få det til at fungere i sengen. I kan selvfølgelig prøve, om I kan snakke jer frem til en løsning, der fungerer for jer begge, men det er virkelig vigtigt, at I begge to bliver glade for det. Personligt ville jeg dog nok begynde at overveje en pæn måde, jeg kunne gøre det forbi på.
Jeg håber I finder en løsning.

  • Alex, Dreng, 21 år

Hej flotte fyr,
Okay det her bliver langt, men vi nødt til at have styr på nogle grund elementer her. Lad mig starte med at sige, at trods jeg kun er 22, så er jeg gift, og har en datter på 1 år med min mand. Hun kom ikke uventet, det var planlagt, og skete af kærlighed. ❤️

Når men lad os lige starte med sex. Det er det smukkeste og mest intime to personer kan dele med hinanden. Sex skal ske af kærlighed, ikke kun af lyst, og fordi man skal. Det skal være intimt og romantisk.

Vi piger kan ikke bare tænde for vores liderlighed, på samme måde som i drenge kan. Vi skal varmes op, det gør man ved at kærtegn, berøringer, kys, og at være helt tæt. Vis skal være trygge og afslappet. Du skal huske hvergang hun spreder benene for dig, så du kan komme op i hende, og giver hun sit mest dyrbare til dig. Det er det tidspunkt vi piger er absolut mest sårbar, fordi vi lader os forfører, så i mænd kan parre jer med os.

Sex er ikke bare sex, som det første skal i begynde at se det som jeg beskriver. Dernæst skal i blive bedre til at forstå hinandens lyster.

Din kæreste vil tydeligvis gerne have, at I har sex, ellers gjorde hun det nok ikke. Hendes ønske om en vibrator, skyldes afgjort, at hun gerne vil have du tilfredsstiller hende.

Du burde kunne tilfredsstille hende, uden sådan en. Men hun er nødt til at fortælle dig hvad der er dejligt.

Min mand havde også en periode hvor han ikke kunne give mig orgasme. Det endte altid med, at vi havde sex indtil han fik sædafgang. Det gjorde mig ked af det, at min mand ikke kunne tilfedstille mig. Selvom jeg vidste han elskede mig, følte jeg alligevel, at jeg ikke var god nok, til at han gad prøve.

Vi løste problemet med, at vi har en langt forspil. Han spiller op til mig, og det er intimt, kys og kærtegn.

Vi dyrker ikke sex før han har givet mig orgasme. Det som virker for mig er at han leget med min klitorit, skiller den, rør den med sine fingre, og når jeg begynder at blive tændt, kan han finde på at pirre mig, ved at kører dit pikhoved henover min skedeåbning, lige så den rammer mit klitorit. Nogle gange stoppe han helt, for at kysse og være tæt i stedet.

Det at han ikke får lov til at komme op i mig med sin pik, før jeg har haft en orgasme. Motivere ham også til at gøre en indsats.

Jeg anbefaler I gør det samme. Tal sammen, spørg hvad der er dejligt, få hende til at sige “uh lige der” når det er dejligt. Få hende til at stønne. Får du hende først op og ringe, så får du også bedre sex, for så hun mere lystig efter at få dig.

Til at start med så prøv at være romantisk, gør alt det her jeg har sagt, men når hun forhåbentlig får orgasme, så lad vær med at hav sex med hende. Det vil give dig plus point, hvis du fokusere på hende, uden at skulle have sex til gengæld. Gør du det nogle gange, vil hun også begynde at blive mere liderlig efter dig.

Drop sex legetøjet, og kom i gang med at gøre det her. Hvis sex legetøjet tsged i brug så gør det til en del af din forførelse af hende. Det dig der skal styre den. På den måde er det dig der bestemmer, og ikke se legetøjet.

Som sagt blev det langt. Men jeg håber du kan bruge det. ❤️

  • A, Pige, 22 år

Hejsa, jeg kan sagtens forstå din frustration. Det er ærgerligt at det skal blive et emne der skal diskuteres, derfor må hun måske være bedre til at forklare dig, hvordan hun ja lide det. Hvis det samtidig er det eneste mål for hende altså at få orgasme, vil det gøre det endnu sværere for hende at komme. Hun bliver nødt til at forklare det for dig, og ikke have for høje forventninger. Forresten er det jo ikke sikkert at den vibrator kan få hende til at komme med det samme. Håber på I kan få snakket om tingene på en rolig mode uden at det skal blive en diskussion.

  • :), Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat