Brev

Kæreste er klar til næste step???

Hej.
Jeg er en pige på 14 år, og har en dejlig kæreste på 16.

Vi har været sammen i et halvt år nu, og det går rigtig godt i vores forhold. Har flere gange oplevet at hvis vi lå i sengen og kyssede, begyndte han at gøre det lidt mere “frækt” eller hvad man nu siger. Han begynder fx. at tage på mig ret voldsomt, og han begynder at tage noget tøj af mig. Kort sagt, jeg kan mærke at han virkelig har lyst til at have sex.

Problemet er bare, at jeg ikke ved om jeg er klar endnu. Jeg har så mange bekymringer omkring det, altså om jeg begynder at bløde, eller om det gør pisse ondt.

Er bare bange for at sige det til ham, fordi hvad nu hvis han synes jeg er for kedelig og han ikke gider mig mere? Men på den anden side har jeg heller ikke lyst til at bryde mine grænser.

Nogen der har nogle råd om hvad jeg skal gøre? Eller har en ide om hvad jeg kan sige til ham?

KH. ******

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 14 år du bestemmer selv hvilket tempo du vil tage det i du kan fx prøve at snakke med din kæreste om at du syntes han går for hurtigt frem eller at du ikke er parat lige nu hvis han ikke forstår det er han ikke det værd

  • Anonym, Pige, 13 år

Jeg synes du skal snakke med ham om dine bekymringer, og derefter kan i sammen finde ud af, hvad i gør eller ikke før

  • Pige 14 år, Pige, 14 år

Hej pige.

Du skal ikke være bange for at have din første gang, det er ikke farligt. Det er meget forskelligt om man bløder eller ej. Det gør muligvis ondt, men det går selvfølgelig over, ellers tag en panodil. (: Din kæreste har sikkert også styr på det meste, og hvis du er i tvivl om noget, vil jeg forslå at du læser det på sexlinien.dk, da jeg selv har brugt den hjemmeside til at lære alt osv.
Du siger at du er bange for din kæreste synes du er kedelig, hvis du ikke vil have sex med ham.
Hvis han synes det, er han ikke god nok til dig (ville jeg nok sige). Man skal elske en person for den han/hun er, og ikke bare have en kæreste for at bruge dem som et legetøj. Jeg tror ikke han kommer til at synes du er kedelig, men jeg har ingen ide om, at jeg har ret. Hvis du ikke føler dig helt klar endnu, synes jeg du skal tage den med ro, og I kan bare gøre, hvad I nu plejer, indtil du føler dig 100% klar! Håber det her kan hjælpe dig!

Venlig hilsen mig. (:

  • (:, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat