Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kærelighed

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg kan mega godt fåstå dig, det er også noget der er sket, men det er helt normalt at ha sex og du er 14 så det er rat normalt. Din overgang er bare nysgerrig, så de spørg sefølig ind til det, du kan sige at i ikke har haft sex, sig til dine veninder at i ikke har haft sex

  • Anonym, 13 år

Halløj, altså vil først lige sige at du kun er 14. Så prøv lige at holde dig væk fra sex indtil du er 15.

Altså jeg vil da forslå at du fortæller dem at du følger loven, og at det reelt ikke vedkommer dem. Hvis de mobber dig med det så bare ignorer dem. De er sikkert bare missundlige, eller har personligt behov for at nedgøre andre for at få det bedre med sig selv.

Håber du regner en løsning ud 🙂

  • Jackie Chan, Dreng, 14 år

Hej.
Det bedste er ignorer dem.
Der er mange der har sex når de er 14 så det er ikke mærkeligt, men i har ikke og det er der heller ikke noget galt i. Det er mærkeligt at de ikke kan tagedet til sig fordi det er normalt.

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat