Brev

Jomfrue for livet

Jeg er en dreng på 16 år

Jeg er begyndt at tvile meget på mig selv her for tiden. Mange af mine klassekammerater er begyndt at snakke om deres sex liv, og mange af dem har mistede møgdom.

MENS JEG VED, AT JEG ER 13 ÅR FRA!

Jeg har også læst rigtig mange opslag om unge, der har mistede deres møgdom fra 14-16 års alderen på børnetelefonen

Hvordan får man en kæreste?

Dreng, 16 år
Svar fra andre

Børn

Det skal du slet ikke bekymre dig om. Jeg er 17 næsten 18 og stadig jomfru. Flere af mine venner og veninder er stadig jomfru. Du skal slet ikke skynde dig. Du bliver selvfølgelig heller ikke jomfru for evigt. Det skal nok komme, når du finder den rigtige.

  • A, Pige, 17 år

Lige pludseligt sker det bare nogle gange for tideligt. Fx jeg var 11 næsten 12 første gang

  • Natand, Pige, 14 år

Samme 🙂 (som den første kommentar)

  • ., Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat