Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg vil gerne have sex med min kæreste for første gang, men jeg er bange for smerten…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes også det er som om mange tænker at første gang altid skal være samleje. Der gik adskillige uger, nok en to-tre måneder før mig og min fyr havde første samleje men det betyder jo ikke man ikke kan ha sex. For mig var det vigtigst at tage det hele med små bitte museskridt så jeg hele tiden var tryg og han var heldigvis med på det. Første step var at snave. Senere var vi var sammen med bar overkrop hvor han lærte mine bryster at kende og hvordan de fungerer. Så senere igen blev det finger hvor vi lærte hinandens kønsdele at kende og han lærte at få mig til at komme og fandt ud af hvordan piger var indrettet. Så kom det til handjob og lickjob og endelg der havde vi så første samleje. Og der havde jeg jo også lært at slappe fuldstændig af i skeden så det var piece of cake. Så jeg kan kun anbefale små step.

  • AKN, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat