Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg ved ikke?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg er 15 og tænkte fuldstændig som dig da jeg fik en kæreste. Det var på en måde trygt bare at være kæresteven for med alt tøjet på følte man sig mere sikker og kunne skjule sig. Men jeg vidste jo også at den dag ville komme hvor tøjet skulle af og jeg var virkelig nervøs ved det. Det var så grænseoverskridende at stå og klæde sig af og det eneste jeg tænkte på var, hvad siger han nu til mine bryster og skede og bare numse? Er de gode nok? Men det var jo en hurdle man skulle over og det endte med at blive trygt. Det gjorde ikke specielt ondt men jeg fik heller ikke orgasme og det havde jeg heller ikke regnet med. Det kom føst trejde gang vi var sammen, der kom jeg to gange i rap og var så lykkelig! Så ja det er grænseoverskridende, men man bliver tættere af det, så spring bare ud i det. På et tidspunkt bliver det rigtig godt!
Knus

  • 15-årig, Pige, 15 år

Jeg synes i skal gøre det.!!!

  • Sofus, Dreng, 10 år

Jeg kender det virkelig godt. Jeg tror måske bare du skal ha et lille skub, det fik jeg selv. Jeg fik også en kæreste og blev og ved at udskyde det. Jeg syntes ikke jeg var helt klar, var bange for det skulle gøre ondt, ville hele tiden vente. Min kæreste var sød og forstående selv om jeg kan se nu at det ikke var fair bare at holde ham hen. Jeg kunne godt kysse og opildne ham men trak mig så altid for jeg ville vente. Ligesom dig var jeg bange for alt ville forandre sig og så var jeg som sagt også bange for smerten.
Men så en dag hvor mig og min kæreste sad på mit værelse sagde han stille og roligt at han havde tænkt over det, men han ku altså ikke gå og vente længere og blive afvist. Vi ku godt stadig være venner, men han ku altså ikke længer være min kæreste når jeg ikke ville ham på den måde. Der blev jeg simpelthen så bange for at miste ham at jeg skyndte mig at trække bukserne ned. Så kneppede han mig. Jeg glemte næsten helt at lægge mærke til om det gjorde ondt. Jeg kom ikke, men det var virkelig befriende at få det gjort. Der sker ikke noget ved det og man bliver bare tættere og man bliver mere fri overfor hinanden. Siden har han kneppet mig nogle gange og jeg er begyndt at få nydelse og komme ved det. Så giv dig selv et lille skub. Det er lige noget du skal over, så skal det nok blive godt.

  • pige, 1. g, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat