Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg ved ikke om jeg er klar til at miste min mødom

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig!
Først og fremmest synes jeg at det er enormt modigt at du skriver ind!
Jeg synes at du burde snakke med ham om det. Forklar til ham hvorfår du er usikker. Det kan jo være at han kan støtte dig.
Men jeg synes at du selfølgelig selv skal være helt sikker på at du er klar. Det er din krop og det er dig der bestemmer over den.

Jeg håber det hjalp dig!

  • L, Pige, 14 år

Ikke vær nervøs for hvad han vil sige hvis du ikke vil. Hvis han ikke respektere det og behandler dig som du fortjener så er han ikke den rigtige for dig. Hilsen pige på 12

  • Anonym, Pige, 12 år

Bare ALDRIG gør det når du ik er klar!!!

  • UwU, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat