Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg rørte en pige for første gang

Hej børnetelefon

Jeg har fået en ny kæreste

og her forleden rørte jeg ved hendes mave

og det blev jeg helt tiltrukket af,

men det syntes hunvar mærkeligt.

Er det mærkeligt?

Please hjælp en nysgerrig 14 årig dreng

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

Nej det er ikke spor mærkeligt. Maven er jo lige i nærheden af, du ved nok, så normalt kan piger godt li at blive rørt på maven eller kysset på navlen eller noget. Også naturligt at du blev tiltrukket af det, netop fordi det er i nærheden af… Måske pigen bare blev overrasket og hun så sagde det var mærkeligt. Det er self altid en god ide at spørge inden man rør en pige et bestemt sted så det kan du gøre næste gang.

  • E, Pige, 15 år

Selvfølgelig er det ikke mærkeligt

  • p, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat