Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg har ikke lyst til sex

Er det normalt for en 20-årig

ikke at have lyst til sex?

Dreng, 20 år
Svar fra andre

Børn

Er der nogen grund til du føler sådan?
En traumatisk oplevelse?

Siden min første gang (ikke en positiv oplevelse) har jeg aldrig haft lyst til sex men jeg havde det alligevel som en form for at være i kontrol igen.

Nu 4 år senere har jeg fået en hel fantastisk kæreste der har givet mig lysten tilbage fordi vi tog det stille og roligt i mit tempo.

Hvis det ikke er noget psykisk kan det være fysisk. Måske har det noget med din kost at gøre? Eller livsstil? Har du ændret noget for nyligt?

Mvh

  • Anonym, Pige, 17 år

Hej dreng på 21 år.
Jeg er heller ikke selv så tiltrukket af sex. Det er ikke underligt overhovedet. Der kan være mange grunde til hvorfor. Måske er det blevet for rutine agtigt, måske du skal prøve nye metoder. Måske har du oplevet noget der gør, at sex ikke er noget du ser som en dejlig ting. Måske har du ikke prøvet det “ordentligt” endnu. Måske er du bare ikke tiltrukket af din partner mere. Hvis du har en fast partner vil jeg foreslå at I får snakket om det. Det kan selvfølgelig også være at det bare ikke lige er din kop te, men måske bliver det, det senere hen. Der er også den mulighed at du er aseksuel og det er også helt normalt at være. Kh pigen der forsøger at hjælpe 🙂

  • Anonym, Pige, 17 år

Det er meget normalt, nu ved jeg så ikke om det er noget der er sket lige fornyeligt eller om du har haft det spaden hele livet.

Det kan være du stadig ikke er klar, som andre er, og det er også helt fair.

Du skal ihvertfald ikke føle dig presset til noget.

  • Anonym, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat