Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg er lesbisk.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg er også en lesbisk pige på femten. Jeg havde laaang tid, hvor jeg var forvirret og identificerede også mig selv som biseksuel i en periode, men det føltes bare ikke rigtigt, for mig personligt. Jeg er ude til nogle venner, men ikke mine forældre. Ting tager sin tid og jeg prøver at give mig selv pladsen til at føle det jeg føler lige nu og dele det jeg vil i mit eget tempo. Sig det hvis du har lyst og føler at du kan stole på den :))

  • Anonym, Pige, 15 år

Du skal bare vide at jeg støtter dig fuldt ud og jeg synes det er så fedt at du står frem. Men vil bare sige at man godt selv kan blive overrasket. Jeg var selv 110 % sikker på jeg var til piger da jeg kom i puberteten. Jeg kom ud til mine forældre og de tog det pænt men sagde også det her med at det altså godt bare kunne være en fase og jeg var rasende for jeg var jo lesbisk! Og da jeg gik i 9. havde jeg sex med en pige efter en fest og jeg bare kom og kom og kom og det var det eneste rigtige og jeg var nu 120 % sikker. Men i dag er jeg altså kæreste med en dreng og må nok give mine forældre lidt ret. Du skal overhovedet ikke lave om på dig selv og du skal bare følge dit hjerte. Dette kun for at sige at man selv kan blive overrasket over hvordan man udvikler sig.

  • Anonym pige, Pige, 17 år

Jeg er bi og er kommet ud til mine veninder. På en måde har de taget det pænt og har bakket mig op og rost mig fordi jeg er kommet ud. Men omvendt kan jeg godt mærke en forskel. Fx når vi skal klæde om eller sove sammen eller noget. Nogen af dem dækker sig mere til end før fordi de tænker jeg ser på dem på en anden måde. Men der er også et par stykker som åbenbart er mægtig nysgerrige på mig efter jeg er kommet ud og de gør det modsatte, altså viser sig lidt frem for mig når de tar tøj af eller noget. Jeg ville bare ønske de ville være normale. Som du siger, jeg er jo stadigvæk bare mig.

  • TT, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat