Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg er ikke klar

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hvis han virkelige elsker dig kan han godt forstå at du ikke er klar når du kun er tolv, bar prøv og snak med ham om diu ikke er helt klar og du ikke har sagt noget fordi du ELSKER HAM OG IKKE VIL
MISTE HAM!

  • Melina, Pige, 11 år

Måske kunne du prøve at fortælle ham at du elsker ham meget højt, men at du ikke er klar til den slags endnu. Det burde han kunne forstå, og du må forklare ham at du ikke har lyst til det og gerne vil vente.

  • Anonym, Pige, 12 år

Tag en snak med ham! Det er meget vigtigt at man ikke overskrider sine grænser før man selv føler sig klar. Man skal lytte til sig selv og kun gøre det man selv er tilpas med.

Hilsen pige på 15:P

  • Anonymous, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat