Brev

Jeg er i tvivl omkring min seksualitet

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Tænker ikke du behøver komme ud. I hvert fald ikke endnu. Det er vist superalmindeligt og være i tvivl i vores alder. Jeg er selv meget i tvivl. Heldigvis kan jeg tale helt åbent om det med nogle af mine veninder som også er i tvivl. Siden vi kom i pupertet har vi også haft soveaftaler hvor man jo også kan fornemme rigtig meget og undersøge tingene. Tænker at jeg når jeg blir 15 også kan få soveaftaler med drenge og så kan man sammenligne og måske efterhånden blive klogere. Så vent bare med at springe ud, eksperimenter lidt og se tiden an.

  • EA, Pige, 14 år

Hej!
Jeg kan godt forstå hvad du mener, jeg synes dog at du burde fortælle det til dine forældre.
Det er meget skræmmende, det er der ingen tvivl om, men som dine forældre burde de at støtte dig uanset hvad.
Men husk altid at være stolt af den du er.

much love, en anden pige på 13 🙂

  • Pige, Pige, 13 år

Hej 🙂
Jeg er selv en lesbisk pige på femten. Jeg har aldrig fortalt nogen at jeg er lesbisk, men jeg vil da gerne prøve at hjælpe alligevel.
Husk på at det her er noget du opdager i dit eget tempo og du kun skal åbne op for andre om denne side af dig selv, hvis du har lyst. Det er ikke et krav at komme ud, med label på osv.
Du kan mærke, når du begynder at være klar. Hvis du er for nervøs til at fortælle det til forældre, kan du også betro dig til en ven/veninde.
Du kan evt. teste helt præcis hvor dine forældres holdning er ved at komme med nogle henkastet spørgsmål og homo- biseksuel accept. Det ville være en god idé.
Jeg ville ikke råde dig til at komme ud foreløbigt, hvis du føler at du er i et miljø der er meget uaccepterede eller intolerante. Det kan være svært at komme ud til mennesker med den holdning, som de første.
Din sikkerhed er af førsteprioritet.
Held og lykke❤️

  • Helios, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat