Brev

Jeg er bøsse

Hej jeg er 15 og er bøsse.

Jeg vil gerne springe ud og være den jeg er men jeg tør ikke for dem i min klasse virker meget homofobiske.

Jeg kan heldig vis holde min lidt “bøssede” sider nede men det er svært og hved ikke hvor længe jeg kan spille skuespil.

Plz hjælp hilsen mig🏳️‍🌈.

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

Hej dreng 15, kender selv den situation du står i. Hvis du allerede føler at folk ikke vil kunne acceptere det synes jeg måske du skulle lade være. Jeg er selv bøsse og jeg fortæller egentlig kun dem jeg stoller på og ved at de ikke vil judge på det, men det selfølgelig op til dig selv hvad du vil 🙂 hilsen dreng 17

  • :), Dreng, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat