Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg er bi, men ingen andre er…

Kære børnetelefonen og andre unge

Jeg er en pige på 16 år og føler mig en smule ensom.

Jeg har i 2 år ish vidst at jeg også var tiltrukket til det samme køn

men det var først her for en måned siden at jeg åbnet op med det til blandt andet min bedsteven og min mor.

Jeg kan godt have lidt svært ved at åbne op og snakke om det

men ikke fordi at jeg skammer mig, men fordi jeg ikke kender nogle som har det på samme måde.

Alle jeg kender er 100% straight eller det påstar de iverfald.

Jeg tror mit spørsmål er hvordan møder jeg nogle som har det på samme måde, og har nogle her det på samme måde?

håber virkelig at nogle vil svare,

taaak alle sammen <3

Pige, 16 år
Svar fra andre

Børn

Hej, jeg er biseksuel og jeg har snakket med min mor, bror, og min bedste veninde om det, men det er stadig meget svært for mig at åben op over for dette emne. Ligesom du siger skammer jeg mig heller ikke over det. Jeg har også snakket meget med en veninde om det her, og hun synes ikke at det er noget man skal fokusere for meget på. Ey og hvis du mangler nogle sange som minder om dette emne så prøv at høre I kissed a girl fra Katy perry Eller bisexuel anthem.

  • Kan ikke gøre for min alder 😭, Pige, 12 år

Jeg tror det er et spørgsmål om at komme tæt nok på andre. Da jeg gik i folkeskolen og i 8. og 9. opdagede at jeg ikke alene følte mig tiltrukket af drenge men også af piger følte jeg mig også vildt ensom og følte alle andre bare var straight. Men da jeg så kom på efterskole i 10. og kom tæt på andre piger opdagede jeg at der var mange der havde det lissom mig. Jeg oplevede åbne og nysgerrige piger der rigtig gerne ville snakke om deres følelser og lyst. Og jeg fik mulighed for med adskillige piger i praksis at udleve de tanker jeg havde om intimitet med piger. Det var utrolig godt for min seksuelle selvforståelse. I den korte tid jeg nu har gået på gym er det heldigvis også lykkedes mig at komme så tæt på et par nye veninder at vi har kunnet snakke om vores seksuelle følelser. Så jeg tror blot det gælder for dig om at komme tæt nok på dine veninder. Der er masser af piger der ikke bare er straight, men åbne og nysgerrige for andre forhold.

  • Glad bi, Pige, 16 år

Jeg troede osse jeg var den eneste pige med bifornemmelser. Men der hjælper det altså at være åben om det selv. Jeg tog mod til mig og åbnede mig overfor en veninde jeg stolede på. Hun var heldigvis superforstående og åbnede sig også. Vi havde straks sex og bagefter fik vi snakket rigtig grundigt om det vi lige havde oplevet. Det har hjulpet mig meget. Så prøv selv om du kan være åben, så tror jeg du vil se der er mange har det lissom dig.

  • xy pigen, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat