Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sex/kæreste

Hej

Mig og min kæreste har næsten vær gang sex sammen

når vi er sammen

(det er vi tit)

men er det normalt i starten af et forhold eller?

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

hmmmm, jeg vil nok vente lidt, bare indtil jeg vidste om min kæreste faktisk ville mig, eller om personen bare vil knalde mig. hvad tænker du selv? Har du lyst til at have sex med personen? For du skal nok ikke gøre det hvis du ikke har lyst.

  • Anonym, 16 år

Ja, det er meget normalt:) Alle voksne mennesker kan nok fortælle om den gang de var 15-25 år og havde deres første kæreste, som de havde sex med hver gang de sås i et par måneder. Som Søren Brostrøm siger, så er sex jo godt og sundt, så god fornøjelse siger jeg:)

  • Anonym, Dreng, 21 år

Bare rolig. Det er helt normalt. Jeg har haft flere kærester på godt og ondt, men i starten har vi altid endt med at have sex næsten hver gang. Selv med min kæreste nu, så er sex noget der binder os tættere sammen, selvom vi har været sammen i over 8 måneder nu. Så det er helt normalt, men hvis det er noget du bekymre dig om eller er utilpas med, så burde du snakke med din kæreste om det. Kommunikation er trods alt det vigtigste i et forhold. Især i starten.

  • S, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat