Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bløder under samleje

Jeg har fornyeligt mistede min mødom.

Jeg blødte en del efter,

hvilket jeg har hørt skulle være normal.

Det er endelig heller ikke det der er problemet.

Problemet er at anden gang blødte jeg også…

Er det normalt?

Pige, 16 år
Svar fra andre

Børn

Det er helt normalt. Jeg blødte også lidt efter min første gang og en sjælden gang i mellem kan jeg stadigvæk også godt bløde en lille smule, efter jeg har haft sex. Ingen grund til bekymring😊

  • m.m., Pige, 20 år

Hey smukke. Det er helt normalt ja, lyder sikkert lidt grafisk men det kan være at hans penis ik kom så langt op i dig 2 gange som den gjorde første gang. Som du selv siger er det helt normalt og hvis du lige pludselig føler der er noget glat dernede kan du altid snakke med din mor eller din læge om det.

  • Jeg er her for dig, Pige, 16 år

Hej 16-årige pige.
Jeg har også prøvet at bløde lidt nogle gange efter sex. Jeg tror det er fordi, vi måske ikke lige har brugt tid nok på forspil, så jeg har ikke nået at blive ordentlig våd, inden fyren er trængt op i mig. Så sørg endelig for at blive ordentlig våd inden selve samlejet. Som de andre også skriver, så er det helt normalt og der er ikke noget farligt i det.

De bedste hilsner fra en pige på 22😊

  • C, Pige, 21 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat