Brev

Ipadens hyppigt besøgte p0rn0 sider..

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg syntes at du skal lære at bruge funktionen der hedder inkognito, fordi så kommer du ikke i disse situationer igen.

Du kan gå i inkognito ved at trykke CTRL + SHIFT + N.

Og som svar til din situation, så kan du snildt slette historikken på den.

  • a, Angrebshelikopter, 8 år

Du kan evt. rydde din historik; så kan din familie ikke se dine besøgte sider. Hvis det ikke hjælper, kan du sige det som det er eller rydde al din data.
Held og lykke 🙂

  • K, Pige, 16 år

Det er en situation, som du meget nemt kan løse:
1. Sig det som det er, hvis at du ikke kan leve med ikke at gøre det.
2. Slet din sygehistorik. Hvis du ikke kan finde ud af det, så er der guides på youtube.
3. Reder til factory settings. Altså slet al data undtagen styresystem osv. Dette kan gøres under indstillinger, men der er også guides på youtube.

Fremover kan du bruge incognito mode, hvor søgehistorikken ikke bliver gemt. Dette finder du i safari under “sider”, og så ved at trykke på “Private” (på engelsk i hvert fald). Der kan man så starte en incognito side hvor man kan søge på ting uden at det bliver gemt.

  • Anonym, Dreng, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat