Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

intim med andre i huset?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg bliver helt varm i hjertet når jeg læser det brev her. Jeg er så glad for at høre at du har en rigtig sød kæreste som du er intim men men jeg kan godt forstå det svært når der er små søskende. Man føler sig bare mere tilpas og tryg når det er man er alene… så opdager folk det ikke og så kommer der ikke nogen brasende ind. Hvis det fx er sex i har eller røre hinanden uden noget tøj på så er det også bare virkeligt svært at have tanken om at nogen opdager det eller søskende som ser det eller forældre. Jeg tænker på om du har en nøgle til værelset? Nogengange kan det også være rart at være hjemme ved kæresten og gøre det for det ikke ens egen forældre…. måske skal du gøre dem opmærksomme på at du har brug for at når du er sammen med din kæreste så banker de enten på eller sender en besked om , om de må komme ind eller hvis de skal skrive noget? Eller bare står uden for døren uden at komme ind? Hvis i fx har sex og du stønner eller så kan det være rart at sætte nogen mega højt musik på…. Så høre ingen det og det kan være rart men måske så kan stemningen også blive lidt svært? Jeg synes det godt i er intime sammen og prøver ting af og det kan være super rart og føltes helt fantastisk at være sammen med sin kæreste sådan! Kan i prøve måske eller du kan prøve lige at snakke med din mor om at du har brug for sådan lige at når du er sammen med din kæreste så skal folk ikke lige komme ind …. sådan. Håber det hjalp. Kh pigen

  • Pigen, Pige, 14 år

Jeg har det samme problem. Jeg kan bare ikke slappe af til intimitet når der er andre hjemme. Det er ikke fordi min dør ikke kan låses for det kan den og det kan min kærestes også. Men det er følelsen af ikke bare at give los og være i intimiteten af angst for at nogen skal høre en. Jeg har gjort det en gang og der puttede jeg puden ind i munden og bed i den mens jeg kom for ikke og komme til og lave lyde og bagefter var jeg fuld af hår i munden og det var ulæks og alligevel havde jeg jo ikke slappet af og nydt det som jeg skulle. Så nu er vi kun intime hvis vi er alene hjemme. Når foråret/sommeren kommer kan vi også være sammen i en skov der ligger i nærheden for der kan jeg gi los. Måske du kan bruge den ide?

  • bare en pige, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat