Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Intetkøn? Lesbisk? Bisexuel? Transkønnet?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej! Jeg kan sagtens forstå dig, og der er også mange former for køn. Jeg er ikke professor, og derfor skal jeg ikke gøre mig klog på det her.
Men jeg vil sige at du bare skal slappe af, du er meget ung og jeg synes du skal nyde tiden som ung imens du er det, og det med at du er så ung som du er kan også godt gøre ting forvirrende, fordi ens hjerne ikke er helt udviklet og ikke har den samme synsvinkel som en der måske er ældrer end dig har.
Jeg har ikke så stor viden, eller erfaring hvad det angår det med køn og alle de seksualiteter der er.
Jeg vil personligt råde dig til at måske finde en der har bedre forstand på det her, og få den hjælp du har brug for.
Du er stadig meget ung og jeg synes du måske skal prøve at nyde det imens du er og det kan være du måske senere hen i livet får svar på alle de spørgsmål du nu har.
Held og lykke!(:

  • 14 årig pige., Pige, 14 år

Altså synes bare du skal være dig selv,
Du behøver ikke træffe et valg endnu om
Hvem/ hvad du er.

  • Dhhsgg, Pige, 8 år

Hej.At være alt-kønnet er helt normalt.Alle har hver sin mening om noget.Men det kan man være ligeglad med.Jeg synes at du skal/overveje at snakke med din far/ mor, de ville forstå dig 100% .De er dine forældre de forstår dig.Og hvis dine venner ikke forstår at du er til alt.Så må du bare være dig selv og tænke”Mit liv min krop mine beslutninger og hvis min familie eller venner ikke respektere det så må de bare leve med at jeg er sådan som jeg er”.Her i verden er der plads til , alt og alle, og der er forskellige mennesker som har hver sin smag for deres liv.Spræng ud i det.Du er perfekt som du er.

  • Hver ikke nervøs, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat