Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

In the dirty mood

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

det er helt normalt, jeg tænker selv meget på det og gør det tit. jeg er ikke muslim og ved ikke rigtigt hvad reglerne for det er, men måske du skulle sige det til nogle i din famillie? hvis det er så slemt.

  • anonym, 13 år

Du behøver ikke vente til ægteskabet, bare fordi din familie måske er muslimske.
Ellers må du selv vælge hvilke dele af islam der passer til dig. Måske er det ikke alle råd og regler som giver mening i dit liv. Jeg kender flere muslimske piger som følger islam på mange områder, men ikke alle fordi de ikke giver mening for dem.
Det kan også være du har lyst til at følge islam mere strikst, det er også fino.

Jeg vil i hvert fald ønske dig god fornøjelse med at vokse op og lære mere om dit forhold til islam, kærester, sex, mm. Måske skal du på et tidspunkt kæmpe lidt for at få ‘lov’ til at have kærester og sex.
Som Søren Brostrøm siger: Sex er godt, sex er sundt!
(Ikke som 13-årig måske, men om et par år er det nok passende)

  • Dreng, Dreng, 23 år

Har du eventuelt prøvet at få stillet dine behov med porno?

  • Mig, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat