Brev

Hygiejne og sex?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa
Jeg havde nok ik tænkt meget over hvis en pige lugtede lidt mens vi havde sex. Et bad om morgnen og lidt deo på så går den vel 🙂
Mvh

  • Anonym, Dreng, 16 år

Jeg går ikke selv op i det men et bad om morgenen er fint

  • Anonym, Dreng, 15 år

Kender godt problemet. Og måske man har været på wc siden man var i bad og så skal man være intim. Jeg gør gerne det at jeg har en deo og en lille vaskesvamp eller vaskeklud med i tasken. Hvis man ved man skal være intim kan man normalt altid finde et toilet m. vaskekumme hvor man lige kan gøre det nødvendige. Bruge deoen og vaske sig hurtigt med svampen mellem benene og ved endetarmsåbningen. Så føler jeg mig i alt fald mere frisk og sikker og klar til at være intim.

  • M, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat