Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvornår skal vi have sex?

Jeg har tænkt over at spørge min kæreste om hun ville have sex –
vi har været sammen i 3 måneder,
men ved ikke hvornår man har sex i et forhold,
altså hvor mange måneder man skal have været sammen.

Hende og jeg kan tale om sex, og alt det der.
Hun siger hun føler sig sikker med mig hvis hun skulle noget,
og jeg har det på samme måde som hende.

Kh. A

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

spørg hende vis hun ikke vil så accepter hende

  • venner, Dreng, 17 år

Jeg synes du skal give det lidt tid. Mærk selv om du føler dig parat. Hvis hun siger ja, så skal du ikke forvente særlig meget af første gang. Det bliver måske ikke særlig godt, men det betyder jo ikke, at I ikke kan gøre det igen.

  • Anonym, Dreng, 15 år

Jeg er også 15. Tror det er vidt forskelligt hvornår man er intim første gang. Nogen er det på første date, andre først efter flere måneder. Når I er kommet sammen i tre måneder synes jeg sagtens I kan begynde på noget. Men jeg synes ikke nødvendigvis det behøver være rigtig sex første gang. Specielt ikke hvis I begge to er jomfruer. Start med at være nøgne sammen og lær hinandens krop at kende. Specielt hvis du ikke har været med en pige før er det vigtigt at lære hendes gode steder at kende. så start med at kæle de første gange og find ud af hvor hun er mest følsom. Bryster, inderlår, numse, mellem benene – bare gå på opdagelse. Ja, og hun kan lære din pik at kende. Det behøver slet ikke være samleje de første mange gange. Det har jeg i alt fald haft gode erfaringer med.

  • Johanne E., Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat