Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

hvordan ved man om man er klar…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Bare vent til at du føler dig klar

  • Anonym, Dreng, 10 år

Jeg synes du skal aftale at tage det hele i små step med din kæreste. Det gjorde jeg selv for jeg var også usikker på om jeg var klar men jeg ku godt overskue at ta små step. Vi startede med bare at kysse og kramme. Næste gang vi var sammen havde jeg bar overkrop for lissom at vænne mig til det og vi legede med mine bryster. Hele tiden små step. Din kæreste blir self tændt af det men hvis aftalen er på plads burde det funke. Senere var jeg så klar til at ligge lidt under tæppet hvor vi havde bukserne nede og lærte hinandens intime dele at kende med fingerne og lærte at få hinanden til at komme. Og så endelig på et tidspunkt vidste jeg jeg var klar til samleje. Men det var altså en rejse og hele tiden i små step. Det kan jeg anbefale.

  • blomsterpigen, Pige, 15 år

Jeg synes at du skal vente ind til du ved at du er 100% klar til det. Du skal jo slet ikke presses til det. Jeg ville gøre det hvis det var mig, men nu er det jo også lidt svært når jeg er 12 og ikke har en kæreste😅🥰

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat