Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan ved man om en pige er kommet?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg tænker at man kan høre eller se det på hende.
Måske stønner hun eller så kan du måske se på hende om hun synes det er rart? Personligt synes jeg det en god ide at spørge ind! Der er slet ik noget mærkeligt i at spørge om det dejligt osv. Det viser vel bare at du er interesseret i at hun har det godt, og det skal du selvfølgelig også selv have.
Det er en rigtig god ide at pigen er våd inden, for ellers kan det godt være ubehageligt. Det gør heller ikke noget hvis det ik fungerer første gang. Bare prøv jer frem og snak om det.
Håber du ku bruge det til noget:))

  • S, Pige, 15 år

Jeg er enig med S. Det er altså en mægtig god ide at ha en dialog undervejs. Jeg er begyndt at få finger af min kæreste og han vil heldigvis godt være med til at snakke om det undervejs så jeg fortæller ham hvornår det er godt og hvornår han godt lige må gøre noget anderledes. Jeg fortæller ham også når jeg skal til og komme så han rigtig kan ligge sjæl i og fortæller ham så senere hvornår jeg er tilfredstillet så han godt må stoppe. Jeg føler det er en stor hjælp for os begge to at vi snakker om det så det vil jeg da godt opfordre alle til. Det er altså svært at gætte hvordan den anden har det!

  • AA, Pige, 15 år

Hello
Det er overhovedet ikke et dumt spørgsmål, men du skal slet ikke være bekymret.
Du kan høre det på vejrtrækningen, for når en pige er lige ved at komme trækker man som regel vejret meget hurtigt. Ellers er der selfølgelig også nogle der klynker eller strømmer lidt, meeen det er ik sikkert de gør i starten.
Hvis du bare har planer ol at give finger kan du regne med hun kommer ret hurtigt, da det er meget følsomt der ved klitten osv
Held og Lykke;)))

  • A, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat