Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan ved man når ens penis ikke kan mere?

Jeg har længe tænkt over om sex er slut, når man får en udløsning førstegang, eller om man bare kan blive ved efter første gang?

På forhånd tak!

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

Hej,
Du kan godt blive ved efter. Hvis du onanere, så kommer der en form for hvid skum efter at du har fået udløsning. Derefter mener jeg, at det tager omkring 30 min. (forskelligt fra person til person selvfølgelig), før du kan få en “normal” udløsning igen 🙂

Jeg håber dette hjalp.

Mvh.
Dreng, 16 år.

  • Anonym, Dreng, 16 år

Hey.
Ud fra mine erfaringer kan man sagtens fortsætte sex, efter første udløsning, dog vil pikken ikke være lige sp erigeret som før

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat