Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan signalere man det?

Jeg har en kæreste,

han har givet mig finger før.

Men hvordan kan jeg signalere

at jeg vil have det,

når han ikke gør det?

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Fortæl ham at du vil have det

  • Pige, Pige, 10 år

Jeg har tænkt noget ala samme tanker og da jeg efterhånden har været kærester med ham i næsten et år sagde jeg det simpelt bare er selvfølge ikke sikker på hvor sikker du er og om du tør sige det, men klart gør det tror bestemt ikke det er fordi han ikke vil, nogle gange kan man faktisk bare misforstå hindanen så du går måske og tænker han ik vil og han tænker du ikke vil.
Så bare sig det så er jeg næsten sikker på han vil og vis han ikke vil kan du jo finde ud af hvorfor<3

  • Pige, Pige, 13 år

Man kan starte det på mange måder. Man kan bruge ordene eller kropssprog. Kropssprog kan være at kramme, putte, røre, kysse, etc.

  • Dreng, Dreng, 23 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat