Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan akal jeg sige jeg er lesbisk

Hej jeg er en poge på 12 år og jeg er lesbisk

men jeg ved ikke hvordan jeg skal sige til min familie eller venner hvordan jeg har det.

To af mine venner tror stadig jeg er bisexuel men jeg er lesbisk.

Mine forældre ved intet

de tror jeg er til drenge

og jeg er bange for at de siger at det er dumt og det er en fase.

HJÆLP!

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej Pige på 12 år.
Jeg har selv været forelsket i en pige. Jeg sagde ikke noget til mine forældre, men jeg er heller ikke længere lesbisk. Men jeg synes helt klart hvis du er sikker på at du lesbisk at du skal. Jeg er sikker på dine forældre vil tage det pænt. Jeg synes at du skal sige det til dine forældre, fordi de kan hjælpe dig, både med at komme videre med det, eller bare hjælpe, hvis du har brug for det. Du er rigtig sej 😀 Hilsen en Pige som snart er 13.

  • Anonym, Pige, 13 år

Du skal ikke stresse over det jeg er selv lesbisk og da jeg kom ud som lesbisk havde jeg fået en kæreste og jeg gjorde det ved at spørge mine forældre om det var okay hvis jeg tog min kæreste med hjem til middag og de sagde ha og så fandt de jo så ud af at jeg er lesbisk
(jeg var 13) men hvis du ikke har en kæreste kan du jo bare skrive det i et brev og så give det til dem og bede dem om at skrive et brev tilbage som de kan give til dig hvis du ikke vil sige det direkte du kan også bare sige det direkte

Mvh lesbisk 16 årlig pige

  • Anonym, Pige, 16 år

Hey.
Den “rigtige” seksualitet udvikler sig senere.
Men hvis du er sikker så snak måske med sundhedsplejersken om det. Hun/han har tavshedspligt så de fortæller det ikke hvis du ikke vil det.

Mvh

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat