Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvor kan jeg finde andre?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 15.
Jeg tror at det ville hjælpe hvis nu du prøvede at tale med en pige eller dreng fra din skole. En du tænker du kan stole på. Fortæl personen om alt! Prøv fx at uddybe det. Og spørg personen om hjælp. Jeg ved godt at du spørger BørneTelefonen om hjælp men nogelgange hjælper det at få hjælp i virkeligheden.

  • Hjælper, Pige, 11 år

Jeg er også til piger
men du er ikke alene prøv måske at konfronte dem med det og spørge om de har nogen der også er til piger eller om de har nogle venner

  • PenChy, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat