Brev

Hvilket køn er jeg til

Hej jeg er en pige på 13 år

jeg ved ikke om jeg bisexual eller ej

jeg har haft en agtig sex drøm med en pige

og i hver film/serie så synes jeg en pige er pæn

og jeg for nogle gange det varmt i hjertet når jeg ser på den pige

jeg tror jeg er bisexuel

men jeg ved bare ikke hvordan jeg skal komme ud til mine familie og venner osv

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

jeg syntes ikke at du behøver tænke så meget over det du forelsker dig i dem du gør, om de er drenge eller piger sådan er det med os alle, så lad bare tiden vise det. jeg tror at vi Aller inderst inde bi seksuele man forelsker sig bare i dem man forelsker sig i som person ikke køn. så lad vær at lægge så meget i det, du vælger selv hvem du vil være

  • kong sejhed, Pige, 15 år

Hejjj, bare roligt, du skal overhovedddddddd ikke bekymre dig <3 så tænkt sådan her, kunne du finde på at have noget seriøst med en pige? Hvis ja, så er du nok bi :3

  • Navn, Pige, 16 år

Hej har selv haft samme problem, men du skal huske at man ikke nødvendigvis er biseksuel selvom man syntes at både drenge og piger er attraktive, du skal ikke skynde dig med at finde ud af din seksualitet. Det er meget forskelligt fra person til person hvornår man finder ud af det og man kan også sagtens skifte op til flere gange. Det jeg gjorde var at lægge mere mærke til hvad det mere præcist var jeg blev tiltrukket af, jeg begyndte også at se mere på mig selv som biseksuel, men holdte stadig mugelighederne om at vare hetro og lesbisk åbne, jeg talte også med en vendinde som er biseksuel og spurgte hende om hvad hun fandt attraktivt ved hendes crush(es) så måske vis du kender nogle som er biseksuelle kan du prøve at snakke med dem. Ellers så start med at fortælle det til den du tror vil være mest forstående (fx. Din mor/far, søster/bror, ven/vendinde) og sig at du stadig er lidt i tvivl men gerne ville have nogen at betro dig til.
Det bedste held og lykke fra mig (:

  • En anden biseksuel (:, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat