Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad synes drenge om jomfruer?

Hey

Jeg er en pige på 17 år som stadig er jomfru.

Jeg undrer mig ofte over, om det er et turn-off at være jomfru som 17-årig ift. forhold,

Og bare generelt?

Skræmmer man drenge væk eller gør det piger mere spændende?

Pige, 17 år
Svar fra andre

Børn

Halløj du,

Hvis et forhold mellem dig og dreng er noget værd, så har det ingen betydning om du er jomfru eller ej.

Folk behøver vel heller ikke at vide at du er jomfru? Bare undlad at give et konkret svar hvis nogen spørg. – Så antager folk hvad de vil.

  • Jaja, Dreng, 16 år

Hej
Jeg er 18, og jeg har mere tilbøjelighed til at ville være kæreste med en pige der ikke har været i seng med en endnu. Jeg synes selvfølgelig ikke at det er forkert at have gjort det, men at man ikke har gjort det, viser bare at man venter på den rette person, i stedet for bare at springe på den første liderlige gut der kommer rundt om hjørnet. Jeg tror først det vil få folk til at tænke lidt over det når man når alderen 27+, da folk nok undrer sig over om der er en grund til at de ikke har været i seng med en endnu. Så det er helt bestemt ikke noget du skal haste dig med. Vil faktisk sige at du først skal gøre det, når du finder det tilpas, naturligt og det er en du er tryg ved. Det korte af det lange er… Nej, drenge synes bestemt ikke det er et turn off i en alder af 17. Jeg lover dig, der er vitterlig ingen der tænker over det. Håber ikke mit brev blev for langt.

  • Anonym, Dreng, 18 år

Hej, jeg er en dreng på 16 år, og er ikke jomfru. Faktisk, har jeg været sammen med 9, hvilket ikke er noget jeg er stolt af eller hverken fortryder. Nu er jeg bund ærlig, og jeg ser det sådan her.
Hvis jeg er til fest, og jeg finder en sød pige, men mine bagtanker egentlig bare er meningsløs sex, så ville det ikke være et problem at hun var jomfru, men ville klart gøre det mere udfordrende for mig at gribe situationen an.
Men derimod, hvis jeg fandt en pige jeg godt kunne tænke mig at komme sammen med, ville det være et kæmpe plus.

  • bare rolig, du dejlig, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat