Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad mener hun med det?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære dreng
Vi er to piger på 16 år
Og vi tænker lidt at det har noget at gøre med at hun ikke tør at tage skidtet videre.
Hvad sker der efter du har taget hende på røven?
Hun er måske bange for at der skal ske mere efter det.

  • Rebecca, soya, Pige, 16 år

Kan godt forstå du er forvirret. Tror måske det hænger sammen med at vi piger er bange for at virke billige. Jeg er selv 14 og har som din kæreste prøvet og trække mig når jeg blev taget på røven. ikke fordi det var ubehageligt – det er faktisk rigtig lækkert og blive taget på røven fordi det er frækt og man er rigtig følsom der – men fordi jeg var bange for at virke billig. Aj, hvad ville han ikke tænke om mig hvis jeg jeg bare sådan uden videre lod mig tage på røven? Så jeg tror det det kan være fordi at vi piger er så bekymret for hvad andre tænker om os. Man vil godt være lidt kostbar. Men der skal nok komme et tidspunkt hvor din kæreste kender dig så godt at du får lov.

  • Cille, Pige, 14 år

Jeg er helt enig med de to piger Rebecca og Soya. Hvis en pige bliver taget på røven er det ofte tegn på at der skal ske noget mere bagefter (finger eller samleje). Tror også det er det hun måske er usikker overfor. Hun er måske ikke klar endnu. Derfor tror jeg det er vigtigt at I får en snak om hvor langt I vil gå på nuværende tidspunkt. Hvis hun ikke er klar til mere og du forsikrer hende om at der ikke skal ske mere er jeg sikker på at du får lov at tage hende på røven og kæle med den.

  • pigen T, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat