Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad er min sexualitet?…

Hej, jeg er 11 år gammel (lige nu, 20 juli)

Og jeg er forvirret med min sexualitet, da jeg ikke ved om jeg er pan, bi eller andet?

Jeg syndes piger er mega smukke, og kunne sagtens date en, men jeg syndes også drenge er pæne..

jeg kunne

jeg er selv en pige, men syndes selv at piger er pænest og kunne mest lide piger,

nogen der kan hjælpe??😰😰

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hey alle har en periode i deres liv hvor de føler sig lidt bi omkring de 11 år for piger men prøv og vent et år med at gøre noget ved det

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er helt almindeligt at man som pige synes at andre piger kan være dejlige at se på. Smukke og bløde og appetitlige og lige til at røre ved og kramme. Tror det ligger i alle piger og derfor har mange piger også deres første oplevelse med en pige. Senere får man sådan lidt mere styr på sig selv og begynder at tænke i parforhold med en dreng. Så du skal bare se tiden tiden an og se hvordan du udvikler dig.

  • Krølhår, Pige, 16 år

Hvis du hele tiden tænker på personen, så er du forelsket. Det er helt sikkert. Du har nok ikke helt bestemt dig for hvem du godt kan lide, men tro mig. Det kommer snart. Jeg har selv prøvet det jeg er også 11 men fylder snart 12. Så vent lidt med at tænke over det nu.

M.v.h. CMLL😉

  • CMLL, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat