Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad er min seksualitet?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg er selv ret sikker på jeg er straight. Men man ved jo aldrig. Panseksuel lyder som et godt bud i din situation. Men jeg kender dig jo ikke, så kan ikke vide det med sikkerhed.

Men altså man kan lide dem man kan lide. Jeg synes ikke man behøver vide hvad man er til. Hvis man kan lide en pige, kan man lide en pige. Og hvis man kan lide en dreng så kan man det.

Der er jo ikke nogen der har krav på at få et svar nu. Jeg synes bare du skal lytte til hvad du føler. Og hvis du så en dag bliver forelsket i en pige, så ved du at du også er til piger. Men inden da, kan ingen jo vide det med sikkerhed.

Jeg synes også piger generelt er meget mere attraktive end drenge. Men jeg kan ikke svare dig på om det er normalt, da jeg kun er inde i mit eget hoved, og ikke ved hvad andre folk tænker.

Håber du kunne bruge det til noget <3

  • Straight? - girl, Pige, 14 år

Vil bare sige at man godt kan være biseksuel men have en præferencer. fx. er du mest til drenge men også til piger, tror jeg.

  • (:, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat