Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad er jeg overhovedet?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 12.
Her kommer jeg med nogle bud på hvad du kan være, for at du måske kan blive lidt mindre forvirret.
Det kan være du er:
Biseksualitet: “Biseksualitet betyder seksuel og/eller romantisk tiltrækning eller adfærd rettet mod to eller flere køn”

Panseksuel: “Panseksualitet er en seksuel orientering karaktiseret ved en potentiel æstetisk tiltrækning, romantisk kærlighed og/eller seksuel begær til enhver, inklusiv mennesker der ikke passer ind i de binære mand/kvinde kønsfremstillinger”- panseksuel er hvis du ikke forsåt den beskrivelse der er mere eller mindre bare at man bliver tiltrukket af alle køn men det er ud fra personlighed

Håber det kunnehjælpe lidt måske?
Hilsen en pige

  • ggt, Pige, 16 år

Hej pige på 12.
Jeg vil bare sige at jeg har det samme problem. Jeg synes ikke sex med en dreng er tiltalende men med piger.… jeg ved det ikke. Jeg ved godt at det ikke er et særligt godt svar, men nu ved du at du ikke er alene. Og jeg ved det samme.

  • M, 16 år

Kunne du være biromantisk aseksuel?
Knus fra den meget lesbiske lebbe 😉

  • Smuksakken, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat