Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hun vil have sex

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Vis du er klar/har lyst så skal du gøre det vis ikke kunne du eventuelt prøve at give hende finger eller slikke hende og tilfredsstille hende på den møde

  • Daniel, Dreng, 14 år

Hej, synes bare du skal være ærgelig og fortælle hende hvorfor du tøver. Og du behøver altså ikke gøre noget hvis du ikke er klar!

  • Jejsj, Pige, 14 år

jeg syntes du skal snakke med hende om det, og så find ud af om i begge to er klar til det!
hvis jeg var hende tror jeg jeg ville vente til om et par år for det er en lidt ung alder at gøre det!
jeg skal selvfølgelig ikke bestemme om i skal eller ikke. men syntes du skal mærke helt efter inden i og se om du virkelig er klar.

  • hey, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat