Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Homofobiske klassekammerater

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige 15 år

Jeg har en transkønet bror, som var homoseksuel og det samme skette i hans klasse. Der var nogen nederen drenge, som også skulle sige hvor dårlige personer homoseksuelle er og sådan noget. Min bror fik nok på et tidspunkt og stod frem og sagde” jeg er faktisk homoseksuel” drengende ændrede lige pludselig væremåde og var mega søde og fantastiske venner. De sagde endda til min bror, at hvis nogen drillede ham skulle de nok banke dem. Jeg er selv til piger og er sprunget ud, og ved mig var der mega mange støttende og folk brugte mindre homofobiske skældesord. Mit råd er at det er okay ikke at gemme det, og hvis nogen spørg omkring din type er det okay ikke at opgive køn, for de ligger ikke mærke til det.

Håber det løser sig

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat