Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skide svamp

Jeg tror jeg har skedesvamp

min tissekone klør

og mig og min kæreste

skal være sammen på mandag

vi kan nok godt gætte hvad vi skal 😏.

hvad jeg skal gøre

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Snak med lægen?

  • Anonym

Hej
Altså jeg synes at du kan fortælle ham at du er syg og derfor ikke kan deltage. Jeg tror nok at du ikke ville det, men det er dog nødvendigt hvis du har svamp. Jeg tror også du kan smitte ham, hvilket ikke er særlig rart. Du må skynde dig at snakke med en læge og finde medicin til dig selv, så du hurtigst kan blive rask af det.

  • Random, Pige, 17 år

Tænker det ville være bedst at sige til ham er der er sket nogle ting og derfor kan du ikke mødes med ham, hellere at være på den sikre side end at han risikerer at blive smittet med det.
Få snakket med din læge og så få fundet noget medicin mod det.

  • puppym, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat