Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hjælp

Hej, jeg er en pige på 15

der føler mig klar til at have sex med min kæreste

og jeg ved vi begge to gerne vil.

Men hvad fuck siger man imens?

Føler der virker akavet bare

at ligge der og stirre på hinanden?

Og hvordan kan jeg lægge op til det

Ej ved det virkelig ikke

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Jeg er selv utrolig genert ved at sige noget når det er ved at være tid til at være intim med en dreng. Og jeg føler også drengene er generte og de siger heller ikke så meget. Jeg gør det at jeg lar “hænderne tale”. Altså jeg lægger måske min hånd ned på hans pik uden på bukserne eller fører hans hånd ned til mit skød der hvor sprækken er. Så plejer det enlig at gå af sig selv og man kommer igang. Man kan jo også hive op i blusen eller ned i bukserne. Så er man fri for at sige noget, det hader jeg nemlig også!

  • jeg hjælper!, Pige, 15 år

Man behøver ikke nødvendigvis bare at ligge og stirre på hinanden. I kan kysse og cuddle og sådan noget imens:) Tag det stille og roligt og vær sikker på at i begge er okay med hvad der foregår.

  • Anonym, Pige, 17 år

hej søde.
i kan f.eks. kysse imens, og du kommer helt klart til at sige nogle “lyde.” og jeg snakker orgasme, og der er slet ikke noget akavet ved det.

  • Anonym, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat