Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hjælp

Kære BørneTelefonen.

For nogle uger siden begyndte jeg at læse om sex

b.l.a inde på femina.dk og på Woman.dk

tror at jeg tænder på det hvad skal jeg gøre

ville MEGA gerne stoppe med det

syndes at det er mega ulækkert men kan ikke lade være…

Pige 10 år

Pige, 10 år
Svar fra andre

Børn

Hej jeg har også prøvet det jeg er også 10 år så enten kunne du finde en meget god Bog at læse eller også det her er den svære løsning du kunne sige det til dine venner håber at du kan bruge det
💟✌️🔮🙂

  • 🧿🔮, Pige, 10 år

Hey du…. Det helt normalt skønne du… sex er slet ikke klamt… det er en smuk ting at have med kærester …- det betyder man kan lide hinanden. Det sådan du er skabt. . men forstår det kan være træls…en tænk på det normal sødeste skat….. prøv at gør andre ting når du for trangen til det… læs en bog, se en serie…. Giv mor eller far et kram. Tegn… ring til en du holder af. Så skal det nok gå og så afleder du det i at læse om sex. Der er masser af pr og på et tidspunkt vil du også kunne lade dig tænke at det er normalt både at dyrke sex – når man er de 15-16-17 år eller at tænke og læse om det… eller se porno. Kærlig hilsen S.

  • S., Pige, 14 år

Man skulle tro det var mig der skrev det!
Nogle gange om aftnen når mine forældre sover læser jeg om sex og ser billeder at sex jeg kan ikke stoppe!
Så irriterende!!

  • Mia mammamia, Pige, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat