Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hjælp

Hej jeg er en dreng på 12 med en kæreste.

På en måde vil jeg gærne have sex men er ret bange.

Hvad skal jeg gøre?

Dreng, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hmmmm, tror måske at jeg synes det er meget tidligt. Jeg ved selvfølgelig ikke hvor modne i er eller hvor gammel din kæreste er, men jeg ved at jeg personligt på ingen måde var klar til sex da jeg var 12. Det vigtigste er i hvert fald at i ikke begynder at presse jer selv ud i noget i i virkeligheden ikke har lyst til. Hvis jeg skal være helt ærlig så vent lige før i gør det tror sgu nemt i vil kunne komme til at fortryde det😊

  • 🙂, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat