Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Her det dårligt

Hej jeg er en dreng på 15

har i lang tid været forelsket i en dreng fra min skole han er 16

Han er så sød og han er bi og har en mega god krop

Ved ikke hvordan jeg skal sige det til ham 😔

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

Hej dreng på 15

Jeg synes bare du skal spørger ham om han har lyst til at være sammen en dag, når det så bliver det rigtige tidspunkt, så synes jeg bare du skal fortælle ham det som det er.

For at være ærlig, så tror jeg han vil blive rigtigt glad og smigret, når han finder ud af at du kan lide ham, så jeg tænker slet ikke du skal være bekymret eller nervøs. Bare være dig selv, husk det for det vigtigt!

Held og lykke, hilsen pigen på 14.

  • Pigen på 14, Pige, 14 år

Jeg synes at du først skal opbygge en god relation med ham, som venner. Så at i er i kontakt, så kan du gradvist prøve at slippe små hints: hold øjenkontakt, vær sjov, sød, lidt charmerende, dig selv, og afslappet. Hvis du er god til at skrive med folk, så kan du skrive lidt med ham. Når du så føler at i er på bølgelængde så kan du spørge indtil det med at han er bi, og se hvor samtalen leder hen. Du kan også bare spørge ham ligeud: hey, jeg er ret vild med dig, har du det på samme måde? Hvis i så begge kan lide hinanden så kan du invitere ham på date, eller bare hænge ud med ham. Hvis han ikke har det på samme måde som dig så husk: han kan måske få følelser på et senere tidspunkt, hvis du virkelig er vild med ham så må du ikke give op. Hvis i bare ikke passer sammen, eller han ikke kommer til at blive vild med dig så tænk. Du fortjener en der vil dig det bedste, og er godt kærestematriale. Bare et tip, jeg er en pige og ville altid blive glad hvis en person havde et crush på mig, ligemeget hvis jeg var vild med den person. Jeg mener at folk nok bliver glade af at få og vide at der er en der crusher på dem. Good luck, and stay strong.

  • Håber at jeg kan hjælpe, Pige, 15 år

Hej.
Jeg synes, du skal prøve at skrive til ham – måske over Snapchat?
Så kan du jo spørge om I skal hænge ud en dag, og hvis han svarer ja, så kan du jo fortælle ham, at du synes om ham.
Det var bare mit råd, og du skal jo gøre det på din egen måde!

  • L, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat