Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Første gang med tøj?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey smukke. Det er meget op til dig selv om du vil have alt tøjet på eller om det hele skal af. Nogen gange når jeg har sex har jeg kun bukserne og trusserne af. Andre gange har jeg alt mit tøj af. Det er lige hvad man føler for og husk det er helt okay at sige nej hvis det nu er at din kæreste eller hvem du nu har sex med siger “tag alt dit tøj af” så må man gerne sige nej

  • Jeg er her for dig, Pige, 16 år

Jeg har haft sex med et par drenge og begge gange har jeg haft tshirt på. Jeg er flov over at jeg overhodet ikke har fået bryster endnu så jeg har det bedst med at være dækket til på overkroppen. De drenge jeg har været sammen med har så villet tage den af mig men jeg skubbede bare deres hænder væk og så forstod de jeg gerne ville beholde den på og det var også helt okay. Som en skriver kan man fx også ha sokker på. Dem plejer jeg nu og tage af for jeg kan bedst lide og ha sex med bare tæer så jeg kan stritte med tæerne. 🙂 Underbukser er vist ikke så nemme og ha på men måske det kan la sig gøre. Håber det bliver godt for dig.

  • anonym pige, Pige, 15 år

Første gang jeg havde sex var jeg totalt nøgen. Det skete frygteligt naturligt med min kæreste som 18 årig. Jeg er stadig sammen med ham <3 men du bestemmer selv. Hvis ikke jeg vil have alt tøjet af eller magter det kan vi sagtens have sex hvor jeg tager trussen til side eller … ikke har trøjen af.. eller bh,en af. Det kan være frækt.

  • Anonym, 20 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat