Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Har lyst men har hun?

Jeg er en dreng på 12

der har lyst til at prøve noget med en pige.

Men hvordan ved jeg at hun har lyst til det?

Dreng, 12 år
Svar fra andre

Børn

Du kan spørge hende! Det er seriøst det bedste man kan gøre. Men jeg tænker også at du er 12 og du skal nok nå det hele. Tænker du sex? Eller kysse? Hvad er det du har lyst til? Du skal i hvert fald nok nå det! Og det lover jeg dig!

  • Pigen, Pige, 14 år

Det svært især i din alder, for at have lyst er ikke ensbetydende med at man er klar, og der er risiko for at man fortryder bagefter. Det er noget meget specielt, og det største af sig sræv, man kan dele med en anden person. Det noget man bør gøre med en person man elsker meget højt. Derfor synes jeg bestemt også du skal vente til du får en sød kæreste, hvor i begge har lyst. Det er noget der kommer helt af sig selv, når man er kærester og elsker hinanden. Første gang er en unik oplevelse, vent til du får en kæreste, som også vil dele sin første gang med dig, så i har den oplevelse med hinanden. 😊

  • Anonym, Pige, 21 år

Du er kun 12 måske skal du vente lidt med det vis du mener sex men vis du mener at kysse så er det bedste bare at sige at du er vild med hende vis hun siger nej så vær ligeglad du skal nok få tid i dit liv til at gøre hvad du vil🙂

  • Pigen, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat