Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Har brug for et råd

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej 🙂
Bare rolig. Jeg giver den øvrige kommentar ret. Drenge på den alder har ikke hjerne til at gøre sådan noget, og desuden:
Hvis du om 10 år er et veletableret navn, så vil han skyde sig selv i foden ved at dele det, da han (mener jeg) bryder loven, ved at dele “børneporno”. Hvis dit navn er etableret som sagt, og han deler det, så tror jeg virkelig ikke at du skal være bange, da det 100 % vil falde tilbage på ham.
Desuden, så sagde han jo også nogle ting i den samtale, som han nok heller ikke har lyst til at omverdenen skal se.
Knus <3

  • Anonym, Pige, 18 år

Føler med dig for har prøvet nøjagtig det samme. Havde en kæreste på et tidspunkt som jeg var meget forelsket i. Jeg ville heldigvis ikke være med til at sende billeder men vi skev af og til frækt. Engang vi havde været længe væk fra hinanden – først skulle jeg på ferie og dagen før jeg kom hjem skulle han på ferie – skrev vi frækt. Jeg var liderlig og beskrev min sprække og hvad jeg gjorde ved den lige nu og alt sådan noget. Senere sagde han han havde gemt samtalen. Nogen tid efter gik vi fra hinanden og vi skiltes ikke som venner og jeg taler ikke med ham. Jeg har det sindssygt dårligt med at han har den samtale liggende hvor jeg skriver så frækt. Jeg fortryder det megameget og er kun glad for at jeg aldrig fik sendt billeder til ham. Jeg håber kun at han lissom nogen skriver ikke har fantasi til at misbruge samtalen. Du og jeg må bare lade tiden gå og håbe det går i glemmebogen. Håber det bedste for dig.

  • Pigen der fortryder, Pige, 15 år

Hey
Kan godt forstå du er bange for det! Mit bedste råd ville være at gå til en voksen du virkelig stoler på – ved godt det kan være svært og måske også akavet men det vil være mit bedste råd! Hiv en voksen til siden og forklar hele din situation! De vil sikkert forstå det!
Held og lykke!

  • Pige på 12, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan er dit digitale fællesskab?

Når man skriver sammen online, kan tonen hurtigt blive grovere, og vi kan nemt misforstå hinanden. Det kan være fordi, vi ikke kan se andres reaktioner, og derfor ikke opdager, at de måske er blevet kede af det.

Er du blevet mobbet, holdt udenfor eller talt grimt til på nettet, er det ikke okay. Og der er heldigvis en masse voksne, som skal hjælpe dig med at få det stoppet, så du kan få det bedre.

Klik dig videre her og få gode råd til dit digitale liv og fællesskab!

Trin for trin hjælp
Har du været udsat for ulovlig billeddeling? Få hjælp her, hvis nogen har delt et billede eller en video af dig.

Er dine private billeder blevet delt?

billeddeling

Er dine private billeder blevet delt? Eller har du selv delt billeder eller videoer?

Uanset om du selv har delt, har modtaget noget eller selv er blevet krænket, er det det vigtigt, at du reagerer.

Læs mere her og få hjælp til, hvad du kan gøre hvis du er stødt på det eller selv har været udsat for billeddeling. Du kan også få gode råd, læse andre børns breve, quizze eller se film om billeddeling.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat