Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

handjob

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære søde vidunderlige dejlige du.

Hvis du ikke vil have det sviner
For at undgå de værste piner
Så lad ham komme i din mund
Det varer kun en kort stund

Hvis i benytter en gammel sok
Så kan det da også gå godt
Vask den i vasken
Ikke gem den i tasken

Hvis dine forældre rydder op
Så husk at gem din gokke sok
Ikke gem den under sengen
For ellers bliver din sturerest forlænget

  • Bamsefar, Pige, 16 år

Jeg plejer nu godt nok bare at lade drengen sprøjte ud i rummet. Det er altså lidt cool at se! Så kan man altid tørre op, det pletter ikke særlig meget. Ellers akn man tage et stykke køkkenrulle og lige svøbe rundt om hans ting når han skal sprøjte.

  • anonym 15-årig, Pige, 15 år

Mig og min kæreste sidder tit på sengen og ser serier. Nogen gange sidder vi så og kæler lidt samtidig med bukserne nede, det er smadderhyggeligt. Vi sidder gerne på et håndklæde for det tager skedesaften og så kan min kæreste også komme i håndklædet. Så smider vi det til vask bagefter. Jeg tror hverken min mor eller hans mor gider snuse til det for at finde spor af sæd eller skedesaft, tihi. Så mit råd må bare være og bruge et håndklæde.

  • den anonyme pige, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat